Hardcore Stories – Running

Idag är en dag full av möten. Det är fantastiskt att springa mina mil först.

Vid soluppgången går jag ut. Joggar tyst mot naturreservatet nära mitt hus. Några sträckor och sedan i fin takt.

Det är väldigt dimmigt i morse. Så fort skogen till höger försvinner och jag går genom ängarna faller dimman över mig som en filt. Det verkar som om världen slutar 15 meter bort. Det är dödligt tyst …

Jag njuter av tystnaden och känslan av att jag är helt ensam här, jag fortsätter att gå. Efter några minuter hör jag ljudet av skor på asfalt. Rytmen är högre än min. Då ser jag en vag figur komma ut ur dimman. En stund senare öppnar min mun sig förvånad … Mannen som kommer fram mot mig är väldigt stilig. Han är lång, muskulös och har ett busigt blick i ögonen. Jag registrerar allt detta åt sidan eftersom min blick är spikad på grenen. Jag vill vända bort huvudet, men jag kan inte. På några sekunder innan han passerar mig ser jag honom bli styvare. Och min åsikt är perfekt eftersom han är helt naken förutom sina strumpor och skor.

Chockad över vad jag just har sett saknar jag trädroten som har vuxit genom asfalten och smälter framåt mot marken. Så snart jag öppnar ögonen ser jag någon huka sig bredvid mig.

“Shit,” tror jag “hur kommer jag ut härifrån.”

Långsamt tittar jag upp … Mot två fullspända bollar. Ovanför det är en enorm styv kuk. Sett underifrån ser det ut som att den är minst 12 tum lång …

Jag sväljer … Ofrivilligt föreställer jag mig att han glider in i mig.

“Mår du bra?” Mina ögon kämpar för att släppa synen av detta extrema exempel på maskulinitet och jag ser ett glimt i ett par intensiva blå ögon som stirrar rakt på mig.

“Jag visste inte att Decathlon var ute av drift?” Jag säger. Han tittar frågande på mig.

“Din outfit?”

“Åh …” med ett pojkigt flin i ansiktet står han upp och drar mig på mina fötter. “Jag förväntade mig inte att träffa en dam, annars skulle jag ha tagit på mig något annat.”

“Se upp så att du inte blir förkyld …”

“Jag har inget emot förkylningen.” Från hörnet av ögat ser jag att han har rätt. Det ser också imponerande utifrån. En härlig glänsande ekollon från vilken en liten ström av pre-cum kommer ut.

“Tja … Då önskar jag dig en bra träning och en trevlig dag. Åh, och tack för att du slutade för mig …” lägger jag oskyldigt till med ett leende. Sedan vänder jag mig och börjar gå igen … Biter smärtan i knäet …

Så fort jag är utom synhåll stannar jag och släpper upp mitt andedräkt. Jag masserar mitt knä och gör igen några övningar för att flytta knäet lite. I mitt sinne ser jag den styva kuk stå stolt ovanför mitt ansikte igen. Först nu sträcker jag mig ut och drar fingrarna över axeln. Jag känner den täta släta huden på hans glans och smutsar ut hans fukt. Jag tar mina fingrar till munnen för att smaka på honom och räta mig upp för att suga på hans bollar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *