Familjehistorier – Jag, min syster och hennes vän 1

Jag var fortfarande ung när jag först blev intresserad av det kvinnliga könet och särskilt flickorna i min klass. Innan dess var det bara att spela med vänner, spela kulor ute, spela fotboll eller spela datorspel inuti. Men nu såg jag också tjejerna stå där och kände stickningen de orsakade med sitt beteende och sina kroppar. Jag tyckte att det var trevligt att leka med min kuk när jag tänkte på tjejer eller kvinnorna jag hade sett i min fars Playboy. Jag såg bara ingen möjlighet att komma i kontakt med tjejer, än mindre att se eller till och med röra dem nakna.

När jag var sexton hade jag min första sexuella kontakt med en tjej. Det var nästan sommar och klasserna i skolan var tråkiga och långa. Särskilt geografi, historia, religion och samhällsvetenskap kunde inte intressera mig alls. Särskilt inte nu med dessa vackra dagar hade tjejerna i min klass klädda tunna toppar, kjolar och klänningar som inte lämnade mycket åt fantasin. Shirley var bakom mig i geografi. Hon var inte den mest populära flickan i klassen, men hon var rolig och lite galen. Hon tyckte om att göra “stygga” saker. Också den här lektionen kände hon sig inte uppmärksam, men mer för att reta och utmana mig lite. Med en penna knackade hon försiktigt bakom mitt öra varje gång eller drog försiktigt mitt hår. Jag vände mig och tittade ilsket på henne. Hon försökte se stoiskt framåt, men ingen av oss kunde rymma vårt skratt. Under tiden såg jag att hennes röda blus tillät lite insikt. Shirley märkte genast vad jag letade efter och väste: “Leta efter dig, kåt liten man!”.

 

När jag såg rödhårig igen tänkte jag att det skulle vara trevligt om jag kunde röra vid Shirleys bröst en gång i taget. Jag trodde att det var goda chanser att hon skulle tillåta det. Jag vaknade försiktigt från min dagdrömma av en annan tryckning på örsnibben. Jag vände mig, tittade på Shirley och såg genast vad hon hade gjort. Hon hade knäppt upp tre eller fyra knappar på blusen och jag tittade rakt in. Något chockad upptäckte jag att hon inte hade på sig en behå och såg en ljusrosa areola. Jag kände mig lite ryck i mina byxor, men innan min kuk verkligen kunde växa blev jag oförskämd kallad till ordning av min lärare.
Efter femton minuter ringde klockan och jag såg snabbt tillbaka igen, men Shirley hade redan knäppt sin blus igen. Hon blinkade och frågade mjukt: “Gillar du dem? Ser de inte snygga ut? Gör det dig lite kåt?”. Utan att vänta på mitt svar gick hon ut ur klassrummet och lämnade mig bedövad och med en ganska styv kuk. På cykeln på väg hem var allt jag kunde tänka på Shirley’s titties. Långsamt växte min kuk igen, vilket inte var särskilt användbart på cykeln. Mina byxor började nypa och den varma solen skapade en växthuseffekt i mina byxor. När jag kom hem ville jag vara den första som ryckte av. Förhoppningsvis var ingen hemma än.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *